Fra idè til virkelighet med Plexon!

Enten du har en vill idè eller et problem du ikke vet løsningen på, så står vi klare for å hjelpe deg.

Plexon startet som Kreativ Plast i 1996 og byttet navn til Plexon 1. mars 2017. I snart 30 år har vi jobbet med spesialproduksjon av løsninger i plexiglass og etterhvert også LED-belysning. Vi er Norges ledende leverandør og leverer til alt fra kunstnere og lysdesignere, til kommersielle aktører i det private næringsliv,  offentlig sektor og tunge industribedrifter. 

Plexon kjøper kun materialer fra Europeiske leverandører for å minimere transportbelastningen det medfører. Miljøgevinsten og kvaliteten gjør dette til "no-brainer" for oss.

Med hovedkontor og produksjon i Norge, er veien kort ut til våre kunder. Vi produserer i egne lokaler på Nøtterøy i Vestfold som gjør det enkelt for våre kunder å være med fra idè til ferdig produkt.

Plexiglass har utrolige egenskaper og finnes i flere ulike kvaliteter og strukturer, som gjør at mulighetene er mange. Med vår lange erfaring med materialet og problemløsing er vi trygge på at vi sammen finner en løsning på det meste.

Ta kontakt med oss hvis du har en ide eller utfordring - vi strekker oss langt for å hjelpe deg!

 

Kontakt oss

Vi skaper blikkfang med

kreative løsninger i plexiglass og LED

 

Med over 30 års erfaring med spesialproduksjon av plexiglass har vi en unik kompetanse som kommer våre kunder til gode. Med oss på laget kan du være trygg på at du får gode råd, kreative idèforslag og kostnadseffektive løsninger som varer. Med hovedkontor og produksjon i Vestfold, leverer vi raskt til hele Norge.

 

Kontakt oss

Bli bedre kjent med oss her!