EC AW400 FRONT 4 3

Industri og produksjon

Plexiglass er et godt egnet materiale for industriell bruk. Materialet har høy grad av gjennomsiktighet, det er bestandig og fleksibelt. Utgangspunktet for produktene kan være plater, rør eller bolt.

Plexiglass/akryl er svært motstandsdyktig mot støt, slag og brudd og egner seg derfor godt til bruk i utsatte områder. Plexiglass er godkjent for produksjon til bruk i næringsmiddel- og medisinsk industri.

Vi benytter også andre materialtyper for industriell bruk, blant annet PET, HD500 og Polycarbonat.

.

KONTAKT OSS

Tanker

Deksler

Beskyttelse

Plexiglass og akrylmaterialer er svært fleksible materialer som egner seg godt til industri og produksjon. I tett samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger som dekker deres behov.

SNAKK MED EN RÅDGIVER

Deksler til Electrokompaniet

Norske HiFi produkter i verdensklasse krever 100% kvalitet i alle ledd. Plexon er stolt leverandør av fronter i plexiglass.

Plexon produserer flere ulike fronter i plexiglass til High-end stereo komponenter. Til denne produksjonen er det lagt opp helt egne rutiner i alle ledd i prosessen fra CNC fres og frem til produktene forlater våre produksjoneslokaler. Electrocompaniet har historie på over 40 år i bransjen, og produserer HiFi-produkter i verdensklasse. Eller rettere sagt, "fine lydinstrumenter", som vi liker å kalle dem. De er anerkjent av krevende lydentusiaster, bransjepersonell og noen av verdens største opptaksstudioer og har vært det i over fire tiår.

LES MER

Foto: Electrokompaniet
Foto: Electrokompaniet
Bildet viser front i plexiglass til Electrocompaniets HiFi-produkter
Foto: Electrokompaniet
Foto: Electrokompaniet

KONTAKT EN AV VÅRE SPESIALISTER

Tom Edward Bjerke
Senior Sales Representative
484 00 065
Nils Stensvold
Managing Director
Roger Negård
Sales Director

Kilab kundesitat Plexon

FERNO Mobility kundesitat Plexon

Platech kundesitat Plexon

Noen av våre industri- og produksjonskunder

Vi jobber med flere store og små aktører innen industri og produksjon. Felles for de alle er at de trenger spesialproduksjon som skal passe inn i deres egen produksjonslinje. Sammen kommer vi frem til den beste løsningen for et sømløst samarbeid.

 

Norautron logo

Kilab logo

EAS logo

Saga aluminium logo

FERNO Mobility logo

Electrocompaniet logo

Badstuspesialisten

Myhrvold-Gruppen logo

Den stolte hane logo

Noen eksempler på produkter for industri og produksjonsbedrifter