Plexiglass plater, rør, bolter, LED

Materialer

 

Plexon jobber primært med original Plexiglas® fra Evonik i Tyskland.
Materialene er laget av akryl og stammer fra det opprinnelige materialet som ble utviklet på 1930-tallet - hvor plexiglass blant annet ble benyttet til cockpiter. Etter dette har den teknologiske utviklingen gått raskt, noe som har gitt oss mange nye bruksområder for akryl.

I dag er plexiglass ledende innen innovativ produktutvikling og lanserer med jevne mellomrom nye og spennende produkter som er konstruert for å løse problemer rundt LED-lys, varme, lyd og støy. Som vi sier; det er bare fantasien som setter grenser for bruken av plexiglass.

Plexiglass (akryl/PMMA XT/GS) utgjør cirka 90% av vårt materialforbruk. I tillegg arbeider vi med Polycarbonat (Lexan), Polyethylene terephthalate (APET/PETG, PE), Polyamid (nylon), PVC skumplater og POM (Polyoxymetylen/Acetal). Du kan også velge ripefritt materiale som egner seg spesielt godt til hard bruk.

Egenskaper som vekt, styrke og utseende er viktige når man velger materialer. Plexiglass er lettere, 7-20 ganger sterkere og har en gjennomsiktighet på 92%, mens alminnelig glass har opp til 87%. Plexiglass vil ikke knuse, men kan sprekke når det blir utsatt for slag - noe som gjør det til et svært egnet materiale for innendørs bruk hvor det feks oppholder seg barn eller dyr.

Til våre produkter benytter vi utelukkende de beste leverandørene på markedet når det gjelder LED.

Vi benytter også andre typer materialer til ulike prosjekter, som tre, aluminium, stål, glass og annet.

I tillegg til det overnevnte så leverer vi også akrylrør, bolter, fester og blokker i mange ulike størrelser og dimensjoner.

Ta kontakt for prisforespørsler på materialer.

- Link til datablader -