Om oss | Plexon

Om Plexon

 

Kompetansehuset Plexon startet som Kreativ Plast i 1996, og etter drøye 20 år med gode ideer og smarte løsninger byttet vi navn til Plexon 1. mars 2017.

Plexon er Norges ledende leverandør av spesialproduksjon og utvikling av løsninger i Plexiglas® og LED-belysning til privat næringsliv, offentlige miljøer og privatkunder. Uansett om du har et stort eller lite prosjekt vil du være velkommen som kunde hos oss. For oss er hvert prosjekt unikt med de forutsetninger, krav og behov som skal dekkes.


Produksjonsmetoder

Plexon jobber primært med original Plexiglas® som er av ypperste kvalitet, og et svært rent produkt.

Vi har moderne datafres (CNC) Multicam 3000, full-size varmbøyer og en hel rekke med spesialverktøy som er skreddersydd for produksjon med plexiglass. Vi utvikler produkter i samarbeid med kunde. Vi produserer alt fra enkle plater til høyteknologiske løsninger for olje- og gassindustrien.

Vi er spesialister på kombinasjonen av plexiglass og LED, og vi etterstreber å ligge i forkant av utviklingen.

Tegning
Ved ide og utvikling tegner vi produktene ved bruk av Solidworks Professional, som er et program som tegner modeller i 3D. Fra dette programmet produserer vi fresefiler og tegnefiler.

CNC-Fres
Vi har norges mest moderne datafres, som freser, graverer og diamantpolerer. Vår Multicam 3000 tar internasjonale helformater i 2000x3000mm og har stor kapasitet. 

Bøying
Vi varmbøyer plexiglass i full-size varmbøyer.

Liming
Det å lime plexiglass høres enkelt ut, men her er det mange fallgruver som feil limtype, for mye/lite lim, temperatur etc. Dette er en teknikk som krever mye erfaring.