Frontplate til HIFI-produkter fra Electrocompaniet

Norske HiFi produkter i verdensklasse krever 100% kvalitet i alle ledd. Plexon er stolt leverandør av fronter i plexiglass.

Foto: Electrocompaniet

HiFi produkter som krever 100% toleranser, bearbeidelse og finish!

Plexon produserer flere ulike fronter i plexiglass til High-end stereo komponenter. 
Til denne produksjonen er det lagt opp helt egne rutiner i alle ledd i prosessen fra CNC fres og frem til produktene forlater våre produksjoneslokaler. 

Electrocompaniet har historie på over 40 år i bransjen, og produserer HiFi-produkter i verdensklasse. Eller rettere sagt, "Fine lydinstrumenter", som vi liker å kalle dem. De er anerkjent av krevende lydentusiaster, entusiaster, bransjepersonell og noen av verdens største opptaksstudioer og har vært det i over fire tiår

Les mer om Electrocompaniet og deres kvalitetsprodukter

 

 

Har du et prosjekt?

Kontakt en av våre spesialister, så kan vi hjelpe deg i gang.

Foto: Electrocompaniet
Bildet viser front i plexiglass til Electrocompaniets HiFi-produkter
Foto: Electrocompaniet
Foto: Electrocompaniet

Electrocompaniet benytter Plexon til produksjon av frontplatene på alle våre produkter, og slik sett er Plexon en del av vårt image utad. Våre kunder i hele verden er opptatt av norsk kvalitet, så det uhyre viktig med presisjon og nøyaktighet, spesiellt da fronten er det første en ser på produktet. Electrocompaniet har i samarbeid med Plexon utviklet en prosess som sørger for at frontplatene er perfekte hver gang, noe som sørger for en konsistent høy kvalitet som våre kunder forventer av et av verdens mest anerkjente og vellydende HiFi merker.

Lasse Danielsen, Sales & Marketing Director  - Electrocompaniet

Vi skaper blikkfang med

kreative løsninger i plexiglass og LED

 

Med over 30 års erfaring med spesialproduksjon av plexiglass har vi en unik kompetanse som kommer våre kunder til gode. Med oss på laget kan du være trygg på at du får gode råd, kreative idèforslag og kostnadseffektive løsninger som varer. Med hovedkontor og produksjon i Vestfold, leverer vi raskt til hele Norge.

 

Kontakt oss