4650 støpte akryl bolter & Void = Magi!

Installasjonen "FLYT" er lyssatt med RGB LED og designet av Void Experiential design studio and atelier.

Foto: Einar Aslaksen

En bedrifts visjon vist gjennom lysinstallasjon

Void ble invitert til å lage en lysinstallasjon i taket på inngangslobbyen til Dronning Eufemias Gate 8 i hjertet av Oslo finansdistrikt. Installasjonen vil støtte kundens visjon for bygningen, samtidig som den gir besøkende en følelse av eksklusivitet og høyteknologi. Flyt ("Flow") er navnet på forretningsfilosofien og helhetskonseptet til eiendomsforvaltningsfirmaet Braathen Eiendom. Gjennom infrastruktur og modulsystemer legger de til rette for høy grad av fleksibilitet for sine leietakere. Med henvisning til dette har Void utviklet skilting, grafikk og installasjoner som har sitt opphav i et strengt rektangulært rutenett. Animasjoner basert på fysiske væskesimuleringer tilfører et organisk uttrykk som symboliserer flyten og sømløsheten som Braathen tilbyr sine kunder.

Boltene er spesialbearbeidet hos Plexon,
Lyssatt med RGB LED og designet av det dyktige teamet hos Void.

Installasjonen befinner seg i DEG8 i Braathen Eiendoms bygg.

Har du et prosjekt?

Kontakt en av våre spesialister, så kan vi hjelpe deg i gang.

 

 

Foto: Void
Foto: Void
Foto: Void

FLYT hedres med gull i gruppen; Installasjoner og spill

Installasjonen er en inspirerende kobling mellom det fysiske og det digitale. Det leveres høy teknisk kvalitet med en gjennomføring og håndverk i verdensklasse. 3D-sensorer gjør den interaktiv og skaper liv og bevegelse i rommet. Vi vil komme på besøk.

Visuelt 2022  - Juryens kommentar 

Vi skaper blikkfang med

kreative løsninger i plexiglass og LED

 

Med over 30 års erfaring med spesialproduksjon av plexiglass har vi en unik kompetanse som kommer våre kunder til gode. Med oss på laget kan du være trygg på at du får gode råd, kreative idèforslag og kostnadseffektive løsninger som varer. Med hovedkontor og produksjon i Vestfold, leverer vi raskt til hele Norge.

 

Kontakt oss