Utstillingsmontere til Naturhistorisk Museum

"Livets tre" er historien om livet på jorda og hvordan det har utviklet seg. Plexon vant konkurransen om levering av store veggmontre med LED og flere større frittstående glassrom.

Foto: Naturhistorisk Museum v/ Karsten Sund

Oppdrag fra museet; 23 meter plexiglass veggmontre med integrert LED og 6 glassrom.

Plexon utviklet, produserte og monterte 23 meter plexiglass veggmontre, med integrert LED i  løse topplokk.

Til alle veggmontre ble det brukt klart plexiglass, som har en enda bedre gjennomsiktighet enn vanlig glass. De 6 selvbærende glassrommene ble levert og montert med 10mm klart diamantglass hvorav ett panel er en 10mm plexiglass plate med en nesten usynlig avtagbar luke.

Det største glassrommet er 20 kvm.  Plexon anbefalte diamantglass til glassrommene for optimal bæring, samtidig er diamantglass helt uten farge, i motsetning til rimelige vanlig glass.

Alle glassrom fikk gjennomsiktige dragere og påmontert mange spoter med ulik spredningsgrad. Store plexiglass veggmontre og 3 tonn glass ble montert av Plexon side om side med museets egne zoologer og paleontologer.

 Se mer på museets hjemmeside

Har du et prosjekt?

Kontakt en av våre spesialister, så kan vi hjelpe deg i gang.

Foto: Naturhistorisk Museum v/ Karsten Sund
Foto: Plexon
Foto: Plexon

Vi skaper blikkfang med

kreative løsninger i plexiglass og LED

 

Med over 30 års erfaring med spesialproduksjon av plexiglass har vi en unik kompetanse som kommer våre kunder til gode. Med oss på laget kan du være trygg på at du får gode råd, kreative idèforslag og kostnadseffektive løsninger som varer. Med hovedkontor og produksjon i Vestfold, leverer vi raskt til hele Norge.

 

Kontakt oss