Lysdesign til Hallarna kjøpesenter i Halmstad

Kjøpesenterledelsen ønsket å tilføre alle besøkende og ansatte en ekstra opplevelse. Dette resulterte i en spesialdesignet takløsning i plexiglass og LED.

Foto: Hallarna

Kjøpesenter med spennende lysinstallasjon til glede for alle besøkende.

Plexon produserte 35 seksjoner med lys-plater satt sammen til 5 store grupper til et kjøpesenter i syd-Sverige. Etter å ha bygget på senteret med nye flotte lokaler, så ønsket senteret å oppgradere også den gamle delen med noe spektakulært som står i stil til den nye delen.

Installasjonen består av 91 lys-plater, som er montert i grupper på to og tre lys-plater per seksjon. Dette skaper et romfølelse med en spennende 3D effekt. 

Prosjektet er arkitekttegnet hvor vi kom inn i prosjektet på et tidlig stadium, og kunne dermed gi innspill til løsningene. Man kan styre RGB LED-lyset i hver av de 91 lysplatene separat, noe som gjør at man står fritt til å skape nøyaktig det uttrykket som er ønskelig. Dette gir muligheter for sesongtilpassede løsninger, spesialeffekter til arrangementer og andre aktiviteter.

Mulighetene er uendelige.

Har du et prosjekt?

Kontakt en av våre spesialister, så kan vi hjelpe deg i gang.

Bildet viser Hallarna kjøpesenter fra innsiden med takinnstallasjoner i alle regnbuens farger i taket.
Foto: Hallarna
Foto: Hallarna
Foto: Hallarna

 

 

Vi skaper blikkfang med

kreative løsninger i plexiglass og LED

 

Med over 30 års erfaring med spesialproduksjon av plexiglass har vi en unik kompetanse som kommer våre kunder til gode. Med oss på laget kan du være trygg på at du får gode råd, kreative idèforslag og kostnadseffektive løsninger som varer. Med hovedkontor og produksjon i Vestfold, leverer vi raskt til hele Norge.

 

Kontakt oss