Fargeglad støyskjerm til Velle Skule

Farger skaper trivsel - Norconsult står bak prosjektet og deres arkitekt Helia Albuquerque, har vært hovedbidragsyter og muliggjort skjermen med sin innovative ide.

Foto:

Dette er en god ide for alle som ønsker farge på omgivelsene og samtidig redusere støy

Plexon AS har til dette prosjektet levert fargede 15mm plexiglass plater i støpt utførelse. Det er flere typer materialer som er godt egnet for støyskjerming og vi kan tilby alle; - PC, Soundstopp, glass eller transparent eller farget akryl. 
 Vi tilpasser akkurat til ditt prosjekt - ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

 

Har du et prosjekt?

Kontakt en av våre spesialister, så kan vi hjelpe deg i gang.

Velle Skule, Ørsta kommune

Alle er glade for at den nye støyskjermen er på plass. Trafikkstøyen er mykje mindre til plage no. Vi ser bilane køyre forbi, men vi høyrer lite av dei. Skjermen har fleire fargar, og vi kan sjå gjennom han. Særleg dei varme, fine fargane mot sentrum er veldig fargerike og gir oss godt humør.

Velle Skule

Vi skaper blikkfang med

kreative løsninger i plexiglass og LED

 

Med over 30 års erfaring med spesialproduksjon av plexiglass har vi en unik kompetanse som kommer våre kunder til gode. Med oss på laget kan du være trygg på at du får gode råd, kreative idèforslag og kostnadseffektive løsninger som varer. Med hovedkontor og produksjon i Vestfold, leverer vi raskt til hele Norge.

 

Kontakt oss